Liederen van Licht en Troost

Liederen van Licht en Troost

Het boek Liederen van Licht en Troost, Gregoriaans en Moderne Devotie in de Lage Landen is uitgegeven door Key2Singing!

Dit bestond nog niet eerder: een selectie van gregoriaans en liederen uit handschriften van de Moderne Devotie in full color facsimile, met transcriptie en vertaling van de teksten en een uitgebreide handleiding over het lezen van de neumen en andere notatiewijzen die we in deze handschriften tegenkomen.

De selectie bestaat uit de (meeste) liederen van het concertprogramma van Trigon, aangevuld met bijvoorbeeld nog andere versies van hetzelfde lied en een aantal één- en tweestemmige kerstliederen in het Middelnederlands en het Latijn. De inleiding bevat informatie over de Moderne Devotie en over de handschriften. Een must voor ieder die geïnteresseerd is in middeleeuwse muziek en gregoriaans!

Het boek wordt geleverd in een zing-vriendelijke ringband of een luxe gebonden uitgave met harde kaft. Geeft u bij de bestelling aan welke uitgave u wenst: harde kaft en/of ringband.

Boek bestellen

De prijs van dit boek is inclusief verzending binnen Nederland € 31,50 voor de versie in ringband en € 36,50 voor de versie met harde kaft, en respectievelijk € 35,00 en € 40,00 buiten Nederland. Maak het bedrag over op ING rekening 1581151 t.n.v. Margot Kalse. Vermeld bij uw bestelling uw adres en de code LICHTENTROOST. Het boek wordt dan bij u thuisbezorgd. IBAN: NL36INGB0001581151. BIC: INGBNL2A.